The Unjustifiable Monosyllable - Give The Dog An Vincemental.

Skaffa lite happy socks

Posted May 26, 2016, 8:24 p.m. By vincemental Tags: Kläder

Det finns saker i livet som man kan skaffa för att få vardagen lite roligare, det behöver inte vara stora saker eller kosta mycket. Det kan vara något som att köpa lite happy socks som kan göra det hela lite roligare. Man kollar ner på sina fötter och ser ett par fina färgglada fötter då blir man på bra humör på en gång.

Bra för både stora och små

Ja det är både kul för äldre som yngre. Jag kommer ihåg när jag var liten och fick ett par happy socks och det var mina favorit stumpar, ja det var helt enkelt roligare att ha på sig dom än några andra. Men det roliga är att jag idag lika gärna tar på mig ett par happy socks eller ett par solglasögon från le specs för det är väl barnet i en som tycker att det är lika roligt nu som då.
 Det är en bra present till både barn som till vuxna. Ja vill man bli en populär kusin eller moster eller liknade så är det lätt att bil det. Skaffa ett par happy socks bara. 
Det är kul att man med små medel kan göra stor skillnad, ja det behöver inte kosta så mycket eller var så svårt att göra det men det kan göra skillnad i alla fall för en stund. Ja det finns flera sådana saker som man kan göra som till exempel måla naglarna med en knallig färg. Det blir mycket trevligare att kolla ner på fingrarna som skriver på tangentbordet med lite kul färg på naglarna. Ja det är små saker som man kan hitta på som inte behöver ta så mycket tid ellr pengar men som gör att man ler lite extra den dagen.
Så varför inte pröva det och se hur det går.